Sørloth debuterte for Gent med to mål

Trønderen viste form i treningskamp.

Alexander Sørloth scoret to mål i debuten for belgiske Gent i en treningskamp i Spania torsdag.  Foto: Jon Olav Nesvold / BILDBYRÅN NORWAY

fotball

Alexander Sørloth scoret to mål i debuten for belgiske Gent. Han gjorde både 1-0 og 2-0 i torsdagens treningskamp mot tyske Holstein Kiel, som ble vunnet 6-1.

Kampen ble spilt i OIiva i Spania, der lagene er på treningsleir under vinterpausen.

Trønderen ble hentet til Gent på utlån fra Crystal Palace av lagets danske trener Jess Thorup og viste umiddelbart at målteften ikke ble borte i månedene med minimal spilletid i Premier League.

Sørloth nikket inn 1-0 i det 29. minutt og doblet ledelsen alene med keeper i det 49. minutt. Han spilte på høyresiden i Gent-angrepet, der Roman Jaremtsjuk var midtspiss.

Sørloth hadde Thorup som trener i danske Midtjylland, hvor han scoret 15 mål på 26 kamper i 2017.

Torsdagens treningskamp ble ifølge Gents nettsted spilt i fire omganger à 30 minutter, slik at flest mulig spillere skulle få spilletid og kamptrening. Sigurd Rosted var blant dem som kom inn etter hvert.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball