Sørloth kåret til månedens spiller i Danmark

– Jeg har hatt en veldig fin måned. Det er kjempekult.

Alexander Sørloth viser fin form for danske Midtjylland.  Foto: NTB scanpix

fotball

Den norske Midtjylland-proffen Alexander Sørloth er kåret til månedens spiller i dansk superliga i september.

Nylig var Sørloth å se i norsk landslagsdrakt i kampene mot Nord-Irland og San Marino. Der ble det ikke scoring for trønderen, men i Danmark har han en sterk poengfangst å vise til fra den siste tiden.

I september spilte Midtjylland tre kamper, der Sørloth bidro med i alt tre scoringer og én målgivende pasning. I tillegg vartet han opp med både mål og assist i 4-1-seieren over Aalborg 1. oktober.

– Jeg har hatt en veldig fin måned. Det er kjempekult å bli kåret til månedens spiller, og så er det bare å fortsette, sier Sørloth i et intervju med Midtjyllands nettsted.

– Dette (sesongstarten i Danmark) gir meg masse selvtillit og motivasjon til å gi 100 prosent videre, legger han til.

Midtjylland ligger på annenplass i superligaen, kun ett poeng bak Nordsjælland, etter elleve kamper. Sørloth har scoret sju mål, men en annen nordmann, Hobros Pål Alexander Kirkevold, er toppscorer med ti fulltreffere. (@NTB)

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball