Stakkevollan i nedrykksfare etter tap mot L/K:- 25 poeng bør holde

Straffespark og utvisning imot ødela for Stakkevollan mot Lyngen Karnes

Stakkevollan-trener Lars Petter Rotvold Nilsen (t.v) mått se laget tape den viktige kampen hjemme mot Lyngen Karnes.  Foto: Mats Rydland

fotball

Stakkevollan- Lyngen/Karnes 1–2 (0–1)

Kampens avgjørende situasjon kom like før pause. Kampens dommer, Johannes Andreen, dømte straffespark til gjestene etter en dødball. I tumultene etter dommerens avgjørelse fikk Stakkevollan-spiller Niklas Olsen rødt kort.

Lyngen/Karnes misset på straffesparket, men linjedommeren ga bortelaget muligheten til å ta straffen på nytt da Stakkevollans keeper etter hans mening gikk ut fra streken for tidlig. På forsøk nummer to feilet ikke L/K og bortelaget var i ledelsen.

Bortelaget økte ledelsen et stykke ut i andre omgang, og på tross av flere store sjanser fikk hjemmelaget kun en redusering like før slutt ved Simen Gårtner.

Trener for Stakkevollan, Lars Petter Rotvold Nilsen, oppfattet situasjonen rundt straffesparket og utvisningen slik.

– Straffen ser grei ut. Så reagerer en L/K-spiller fordi noen hos oss sier det er filming, og kommer opp i ansiktet på Niklas, som svarer med en dytt. L/K-spilleren går i bakken som om det er VM i stup, men det er en grei utvisning. Men det er surt at de får muligheten til å ta det på nytt etter å ha misset først, jeg er ikke enig i den avgjørelsen, sier Rotvold Nilsen.

Etter tapet ligger Stakkevollan noe utsatt til på tabellen i fjerde divisjon. Nordreisa, Salangen og Ishavsbyen følger hakk i hæl, og de to sistnevnte lagene kan gå forbi med seier i sine kamper denne helgen. Treneren er likevel ikke spesielt bekymret for nedrykk.

– Noen blir kanskje litt stressa, men jeg er ikke så bekymret. Vi bør vinne to av de siste tre kampene, og det er alle kamper vi kan vinne. 25 poeng holder helt sikkert, sier Rotvold Nilsen.

Hvor mange lag som rykker ned fra 4. divisjon avgjøres av hvor mange Troms-lag som rykker ned fra 3. divisjon. I den divisjonen står både Skarp og Skjervøy i fare for å rykke ned.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball