Start-trener ferdig i klubben

Mick Priest er ferdig som assistenttrener i Start.

Mick Priest flytter hjem til England etter halvannet år i Start.   Foto: Reidar Kollstad

fotball

Det bekrefter klubben på sine nettsider. Der står det å lese at klubben og Priest har blitt enig om å avslutte samarbeidet.

– Det har vært oppturer og det har vært nedturer. Jeg har lært mye, jeg har møtt mange fantastiske mennesker og jeg og familien har blitt veldig glade i byen. Så det har vært en veldig fin erfaring for meg, sier Priest.

Engelskmannen kom til Start samtidig med sportslig leder Tor-Kristian Karlsen høsten 2017. De to hadde jobbet sammen i Israel før de kom til Start.

Priest har vært inne som midlertidig hovedtrener to ganger. Både da Steinar Pedersen og Mark Dempsey måtte gå.

– Mick har gjort en veldig god jobb for klubben i den perioden han har vært her. Han har vært ekstremt profesjonell og dedikert. Vi vil virkelig takke ham for den innsatsen han har lagt ned, og vi ønsker ham lykke til videre i karrieren, sier Christopher Langeland, arbeidende styreleder i Start En Drøm til klubbens nettsider.

Priest har vært i trenerteamet til Kjetil Rekdal sammen med Joey Hardarsson og Morten Tandberg. Priest var i flere kamper i fjor høst ikke på benken til Start under seriekampene.

Fædrelandsvennen har vært i kontakt med Priest, men han ønsker ikke å kommentere sin avgang ytterligere.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball