Stengel på tribunen mot laget som ville ha ham: - Jeg utelukker ingenting i framtiden

Herman Stengel (21) stenger døren for Tromsø i sommer, men ikke for godt.

BLIR: Herman Stengel synes TIL spiller bra fotball, men ønsker å bli i VIF for å spille seg inn på laget.  Foto: Tobias Stein Eilertsen

fotball

Stengel var ikke engang med i troppen da Vålerenga og TIL spilte 0-0 mandag kveld.

- Jeg vil selvfølgelig spille, så jeg må bare jobbe enda hardere på trening for å komme meg inn på laget, sier Stengel til iTromsø.

Vil bli

Det var spilleren selv som satt en stopper for et utlån til TIL ut året.

- Hvorfor takket du nei til Tromsø?

- Fordi jeg vil bli å spille meg inn på laget. Det er der det ligger, sier 21-åringen.

Imponert over TIL

Samtidig lot han seg imponere over Gutan fra tribuneplass.

- Det er så klart veldig hyggelig å være ønsket. De spiller mye bedre fotball nå enn de gjorde der oppe, sier Stengel med henvisning til 2-4-kampen sist lagene møttes på Alfheim.

21-åringen fra Buskerud har stått på ønskelisten til TIL i sommer. Nå har «Gutan» gitt opp jakten på Vålerenga-spilleren

- Det blir ikke noe med Tromsø nå, men jeg utelukker ingenting i framtiden. De spiller attraktiv fotball nå, sier Stengel.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball