Storklubben var koblet til Solskjær. Nå ansetter de Uwe Rösler i stedet.

Den tidligere Lillestrøm, Viking- og Molde-treneren tar over Malmö FF.

Uwe Rösler er klar for ny jobb. Her fra tiden som Wigan-manager.  Foto: REUTERS

fotball

Uwe Rösler ble etter hvert en stor profil i norsk fotball. Nå prøver han lykken i Sverige.

Tirsdag annonserte nemlig Malmö FF at tyskeren er klubbens nye hovedtrener. Ansettelsen kom som lyn fra klar himmel.

– Jeg er glad. Dette er én av Skandinavias største klubber og den finnes et enormt potensial for å etablere seg i Europa. Jeg er stolt over å være ny hovedtrener, sier Rösler på en pressekonferanse, ifølge Expressen.

Nåværende Molde-trener Ole Gunnar Solskjær har også blitt koblet til Malmö-jobben. I mai nektet imidlertid Solskjær for å ha vært i kontakt med den svenske storklubben.

Rösler har signert en kontrakt som varer til 2020. Han leder sin første trening i Malmö torsdag. Rösler har god erfaring fra skandinavisk fotball.

Han avsluttet spillerkarrièren i Lillestrøm, før han senere overtok trenerjobben i klubben. Han har også ledet Viking og Molde. De siste årene har han tilbrakt i britisk fotball – sist i League One-klubben Fleetwood Town.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball