Stortalentet starter mot tidligere lagkompiser i «Eggens Orkla»

Ranheim-spiller Sondre Sørløkk (20) tilbake på Fannrem .

Sondre Sørløkk starter mot Orkla.   Foto: Terje Svaan

fotball

Han spilte 60 minutter i serieåpningen mot Stabæk, 2. april Sondre Sørløkk. Så ble han borte.

Først over to uker senere, i cupkampen mot Kvik, var Sørløkk tilbake. Han hadde ikke vært skadet, men slitt med sykdom - noe han i de ukene det pågikk ikke fant noe ut av.

Etter Kvik-kampen for to uker siden har midtbanespilleren fra Meldal fortsatt å trene seg opp, og når Ranheim er på plass på Fannrem tirsdag kveld, er Sørløkk tilbake i startoppstillingen.

Det mot en klubb som ikke lenger ledes av Nils Arne Eggen, men Stig Kammen. Trenerlegenden følger imidlertid fortsatt kampene tett, og kommer med sine innspill.

Orkla er også klubben hvor Sørløkk spilte før han ble nettopp Ranheim-spiller, sommeren 2016.

I fjor fikk indreløperen sitt gjennombrudd i Ranheim-trøya, og man har store forventninger til indreløperen i fjæra. Som altså endelig er ordentlig tilbake etter sykdommen.

Trener Svein Maalen luftet troppen i 1. runde-kampen mot Kvik, som endte i en ikke imponerende 1–0-seier. Han er imidlertid tydelig på at det er reservene som skal ta ansvar også denne gangen.

Slik starter Ranheim: Magnus Lenes - Øyvind Alseth, Daniel Kvande, Ivar Furu, Glenn Daniel Walker - Simen Raaen Sandmæl, Jakob Tromsdal, Sondre Sørløkk - Sivert Solli, Michael Karlsen, Ola Solbakken.

Benken: Even Barli, Mads Reginiussen, Kim Riksvod, Andreas Helmersen, Sander Saugestad, Henrik Blomseth.