Strandberg har ikke spilt på ett år: - Hatt seks operasjoner

Russland-proff og tidligere RBK-bauta Stefan Strandberg gjester Rasmus&Saga.
fotball

Han kom til RBK foran 2012-sesongen, og rakk å bidra til det første gullet under Kåre Ingebrigtsen før han dro videre til russiske Krasnodar sommeren 2015.

Stefan Strandberg er denne ukas gjest på Adressa-huset.

HØR SISTE UTGAVE AV PODKASTEN RASMUS & SAGA VED Å TRYKKE PÅ DENNE LENKEN

Her snakker vi om RBKs sesongsstart, hvor Strandberg gir oss et lynkurs i RBK-stilen anno 2015, som vi sammenlikner med hvordan det har sett ut denne våren.

Vi snakker om situasjonen rundt Nicklas Bendtner, som selv sier han kommer tilbake til RBK etter sommeren. Hva tror vi egentlig skjer med den danske spissen?

Stefan Strandberg gjester Rasmus&Saga denne uka  Foto: Rune Petter Ness

Helikopterparkering

Etter en strålende start på karrieren i Russland, har Strandberg gått skadet i over et år, og vært gjennom seks (!) operasjoner i løpet av det siste kalenderåret. Det siste året har imidlertid vært tøft av helt andre grunner enn skader, da han mistet broren sin i sykdom.

Vi er også innom hverdagen til Strandberg i Russland, og kontrakten hans - som Adresseavisen omtalte som svært lukrativ - da han signerte sommeren 2015.

Det i en klubb med en president som har egen helikopterparkering ved treningsanlegget, og som jobber hardt for å være blant Russlands beste.

Denne uka er Strandberg på besøk hos sin gode venn Alexander Søderlund. Så er spørsmålet om midtstopperen får gjøre som han pleier: Sove sammen med «Søder» - eller om han må bo på gjesterommet.

Slik lytter du

Du kan høre Rasmus & Saga ved å klikke på denne linken, eller ved å trykke på bildet øverst i saken.

Du kan også lytte og abonnere på Rasmus & Saga i Itunes.

HØR SISTE UTGAVE AV PODKASTEN RASMUS & SAGA VED Å TRYKKE PÅ DENNE LENKEN

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball