Strømsgodset-keeper får toppjobb i Sandefjord

Samme dag som Espen Bugge Pettersen ble takket av som Strømsgodset-keeper, ble han presentert som ny daglig leder i Sandefjord Fotball.

Espen Bugge Pettersen slutter som keeper og tar over jobben som daglig leder i Sandefjord Fotball.  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

fotball

38-åringen skrev under kontrakten torsdag ettermiddag. Med jobben vender han tilbake til klubben han spilte 263 kamper for mellom 2002 og 2010.

– Han har et stort nettverk og bekjentskap i Fotball-Norge, og han kjenner Sandefjord Fotball godt fra innsiden og utsiden av klubben. Han har alle de egenskapene som skal til for å bli en veldig god daglig leder i Sandefjord Fotball, sier klubbens styreleder Gunnar Bjønness.

Bugge Pettersen har kombinert fotballkarrieren med å ta en bachelorgrad i administrasjon og ledelse. Han har også et studium i organisasjon og ledelsesfag.

Det er ikke nytt at Sandefjord henter inn tidligere spillere til en ny rolle i klubben. Fra før har Geir Ludvig Fevang, Jan Fredrik Bjørntvedt, Martin Jensen og Samir Saric gjort det samme.

Mellom 2010 og 2014 vant Bugge Pettersen seriegull med Molde tre ganger. De siste fire sesongene var keeperen i Strømsgodset, der han torsdag ble takket av.

– Det er litt vemodig å runde av etter så mange år. Jeg har hatt dette som jobb i 21 år og holdt på med det i 31 år. Fotballen har gitt meg mye, sa han til Godsets nettside.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball