Strømsgodset-profil solgt til kroatisk toppklubb

Strømsgodset er enig med Hajduk Split om et salg av Bassel Jradi.

Bassel Jradi (t.h) er ferdig i Strømsgodset.   Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

fotball

Strømsgodset bekrefter overgangen på sitt nettsted torsdag.

Jradi har blitt koblet til kroatene hele sommer. Medisinsk sjekk og personlig avtale gjenstår før 25-åringen kan kalle seg Hajduk Split-spiller.

– Jeg kan bekrefte at vi har kommet til enighet med Hajduk Split om et salg av Bassel Jradi, sier sportssjef Jostein Flo.

– Bassel har hatt en fantastisk utvikling her hos oss. Han lærte mye av utlånsperioden i Lillestrøm, og tok store steg i Godset forrige sesong. Bassel forlenget kontrakten her for et år siden, med intensjon om å ta steget ut og spille for en større klubb. Nå er han moden for den oppgaven, fortsetter Flo.

Jradi hadde sin siste trening i Drammen torsdag.

– Jeg har hatt en fin tid i Godset og Drammen. Jeg har fått mange venner her og tar med meg mange gode minner. Spesielt 2017-sesongen ble et høydepunkt, der vi vant åtte kamper på rad og spilte fantastisk fotball, sier Bassel Jradi.

Midtbanespilleren skrev i fjor sommer under en ny kontrakt, men den strekker seg bare ut årets sesong. Det betyr at Jradi kunne gå vederlagsfritt hvis Strømsgodset ikke solgte i sommer eller fikk dansk-libaneseren til å forlenge avtalen.

Jradi har spilt for drammensklubben siden 2014.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball