Supporterne samler inn penger for å bli kvitt Rodgers: - Nok er nok

— Vil vise at Liverpool-supportere er så desperate etter å få ham vekk at vi er villige til å betale.

Brendan Rodgers er under hardt press for tiden, og nå har en Liverpool-supporter startet innsamlingsaksjon for å bli kvitt manageren.   Foto: NTB Scanpix

fotball

Sesongen har ikke startet slik Liverpool-supporterne hadde håpet. Sju poeng på de første fem kampene, nå sist med et surt 3-1 tap for erkerival Manchester United.

Nå har en Liverpool-supporter fått nok, og satt i gang en innsamlingsaksjon for å bli kvitt manager Brendan Rodgers.

— Nok er nok

«Brendan Rodgers tid er over. Det er ingen som orker mer av denne smakløse fotballen. Fra forferdelige signeringer til utslitte klisjeer. Nok er nok» skriver Liverpool-supporteren på nettsiden Go Fund Me, ifølge The Telegraph.

Ifølge den ivrige supporteren vil det koste Liverpool 10.000.000 euro å sparke Rodgers, og har dermed satt det som mål med innsamlingen. Like etter klokka 20.00 var det donert 85 euro.

— Laget har mistet sin identitet

«Denne siden har blitt opprettet for å vise FSG (Fenway Sports Group, Liverpools amerikanske eiere) at Liverpools supportere er så desperate etter å få ham vekk at vi er villige til å betale for det» skriver personen bak innsamlingen.

Men det er ikke bare supporterne som er kritiske til Rodgers. Tidligere Liverpool-spiller John Aldridge sier til Liverpool Echo at han forstår at fansen er rasende, og mener at Liverpool har mistet sin identitet.

Til samme avis sier tidligere sportsdirektør i klubben, Damien Comolli, at klubben nå betaler prisen for Rodgers' gambling på overgangsmarkedet.

— Jeg sa det før sesongen begynte at det å bytte ut så mange spiller var en stor sjanse å ta. Innen de begynner å bli samspilte vil de andre lagene ha mange poeng, sier Comolli.