Svein-Erik Edvartsen har stevnet Norges Fotballforbund

Den avsatte fotballdommeren Svein-Erik Edvartsen har stevnet Norges Fotballforbund (NFF) for feilaktig avskjedigelse, melder TV 2.

Den tidligere toppdommeren Svein-Erik Edvartsen har fredag stevnet Norges Fotballforbund for feilaktig avskjedigelse. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix 

fotball

Det er Edvartsens advokat John Christian Elden som har sendt stevningen til NFF og saksøkt sin tidligere arbeidsgiver.

– Vi er ikke overrasket over at stevningen nå er sendt. Dette varslet motparten da NFF avskjediget Edvartsen. I motsetning til Elden, som har påpekt at de ikke vil ha medieoppmerksomhet, ønsker ikke NFF å prosedere denne saken i mediene. Vi er godt forberedt og trygge på at vår sak står seg i retten, sier kommunikasjonsdirektør Svein Graff i NFF.

Elden har også varslet NFFs etiske komité om at han vil at saken for NFFs behandling av hans klient skal behandles der.

Det er først og fremst NFFs generalsekretær, Pål Bjerketvedt, sin opptreden som Edvartsen trolig vil ha belyst.

Ifølge TV 2 har Edvartsen den siste tiden blokkert en rekke sentrale personer i mediene og i NFF både på Twitter og Facebook. Blant andre NFFs Svein Graff og konkurransedirektør Nils Fisketjønn.

Ifølge VG har Elden sagt at de bestrider avskjedigelsen og krever erstatning samtidig at Edvartsen blir gjeninnsatt som seksjonsleder i NFF.

(©NTB)

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball