TIL fikk nei fra tidligere Manchester United-keeper

Tromsø IL jobber hardt med å få inn en keeper før helgens kamp mot Kristiansund.

Anders Lindegaard i Manchester United-drakt.   Foto: PHIL NOBLE

fotball

Selv om overgangsvinduet er stengt, kan TIL hente kontraktsløse spillere. Fristen for å hente utenlandske keepere er imidlertid 10. september kl. 23.59.

TIL-sportssjef bekrefter at man undersøkte om Anders Lindegaard, som tidligere spilte for Manchester United og Aalesund, kunne være aktuell.

– Vi sjekket ut Lindegaard, men han ville ikke flytte fra England, sier Johansen til iTromsø.

– Vi kom ikke så langt at vi snakket om lønn, så det er ikke sikkert det hadde gått uansett på grunn av økonomi, legger han til.

TIL er i beit etter en ny keeper, fordi stort sett alle keeperne i klubben er eller nettopp har vært skadet. I dag sa Gudmund Kongshavn til iTromsø at han blir klar til søndagens kamp mot Kristiansund.

– Vi jobber med dette, fordi keeperne vi har er så usikre med tanke søndag. Gudmund har en litt skummel skade (hamstring). La oss si at han spiller søndag og slår den opp. Vi har fire kamper i september. Otto (Fredrikson) er nærmest bak der (nettopp tilbake etter armbrudd, journ.anm.). Med dette i bakhodet har vi sett på hvilke muligheter vi har, sier Johansen.

Sportssjefen jobber nå med en keeper, som kan være aktuell for TIL. Johansen vil ikke ut med navn.

– Det er noen detaljer som må løse seg. Vi er nødt til å gjøre en test av ham – og han må være klar til kamp på søndag. Det er betingelsen, sier Johansen.