TIL forlenger med keeper

Jacob Karlstrøm (20) har signert ny kontrakt.

KEEPERTALENT: Jacob Karlstrøm har skrevet under på en kontrakt ut 2020.  Foto: Wold, Ole Martin / NTB scanpix

fotball

Tromsø IL har forlenget kontrakten med keepertalentet Jacob Karlstrøm slik at den strekker seg ut jubileumssesongen 2020.

– Det var naturlig å forlenge kontrakten til Jacob nå med tanke på at han har hatt en begynnerkontrakt, og at vi har veldig tro på han i det lange løp. Jacob har vært plaget med skader den siste tiden, men vi har tro på at han vil konkurrere mer og mer om førstekeeperplassen i TIL de kommende år, sier sportssjef Svein Morten Johansen i en pressemelding.

– Jeg er veldig glad for å forlenge avtalen, og setter stor pris på tilliten som klubben viser ved at de ønsker å satse på meg de neste årene, sier Jacob Karlstrøm.

Karlstrøm var skadet i siste del av forrige sesong. Han fikk totalt fem eliteseriekamper fra start, inkludert 2–1-seieren mot Rosenborg på Lerkendal.

– Nå skal jeg jobbe knallhardt for å ta de stegene som skal til for å kjempe om fast plass på laget. Jeg ser virkelig fram til fortsettelsen og gleder meg enormt til å komme i gang igjen, sier Karlstrøm.

I A-stallen har TIL også keeperne Gudmund Kongshavn og Filip Loncaric. Sistnevnte spilte ingenting forrige sesong på grunn av en korsbåndsskade, og det er foreløpig litt usikkert om han kommer tilbake på toppnivå.

– Ja, klart det er en viss usikkerhet rundt Filip, og der noe vi må vurdere de neste månedene. Vi har også Erlend (Jacobsen), så vi har egentlig bra med keeperkraft, så får vi se om det skjer noe, sier Johansen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball