TIL-kapteinen involvert i begge baklengsmålene: - Klart man føler seg delaktig

Simen Wangberg kom i fokus rundt begge scoringene til Sarpsborg 08.

Simen Wangberg var delaktig i begge baklengsmålene.  Foto: NTB SCANPIX

fotball

TIL-kaptein Simen Wangberg var greit fornøyd med ett poeng borte mot Sarpsborg 08. — Ja, jeg er jo det. Klart, vi ledet jo og jeg skulle helst sett at vi tok tre poeng, men vi kommer under og viser bra moral og karakter med å komme tilbake og få ett poeng, som kan vise seg å være livsviktig, sier Simen Wangberg til iTromsø.

- God 1. omgang

TIL leverte en meget solid 1. omgang og det så ut som de kunne gjøre det helt store, og ta sin første borteseier siden 31. juli (0-3 mot Bodø/Glimt på Aspmyra). Men så raknet det med scoringer imot i 57 og 66. minutt.

— Vi gjør en god 1. omgang, men så har vi en litt dårlig periode i 2. omgang der vi blir litt passiv, ligger lavere og har for dårlig aggressivitet, samtidig som vi blir dratt litt ut i midten, får de for store rom og så kommer det et innlegg jeg ikke ser utgangen på, men får en fot på, som resulterer i en dårlig klarering som de får 1-1 på, forklarer Wangberg.

— Viser moral

Og under ti minutter senere kom han i fokus igjen.

— De får 2-1 på et legg der han (Sigurd Rosted) kommer i fart og jeg står. Da vinner han den duellen, som ikke skal skje, men er slikt som skjer.

— Når det er sagt så viser vi en helt annen moral og tilstedeværelse i dag enn vi har gjort i det siste, som er godt å se. Vi reiser oss fra en dårlig periode og framstår som et godt fotballag i dag, spesielt i 1. omgang og i deler av 2. omgang, sier Wangberg.

- Føler du deg delaktig i at det «bare» blir ett poeng i dag?

— Ja, klart når du slipper inn mål så føler du deg delaktig. Det er en del av fotballen og slikt som skjer, men Lehne (Olsen) har to fantastiske scoringer som gjør at vi får med oss det ene poenget, som kan vise seg å være veldig viktig, sier Wangberg.

Fornøyd Flovik

Også trener Bård Flovik var fornøyd med poenget.

— Vi fortjener poeng. Vi gjør en strålende fin 1. omgang med to i treverket. Vi kontrollerer kampen og jeg registrerer ingen sjanser til de. Så scorer de på sine to første sjanser i 2. omgang, men jeg synes vi lykkes med de grepene vi gjør før kampen og underveis i kampen. Alt i alt et fortjent poeng. Det er bare synd vi ikke får med oss tre i dag, sier Flovik.