TIL må endre pubkonsept - kan ikke servere alkohol til alle

TIL åpner puben for alle som vil se storkamp i Premier League like før TIL-Rosenborg, men kan ikke servere alkohol til alle.

MÅ ENDRE KONSEPT: TIL, her ved direktør Stig-Arne Engen, må endre på pubkonseptet sitt før storkampen mot Rosenborg.  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

fotball

I går skrev iTromsø konseptet til TIL i forbindelse med TIL-RBK-kampen, hvor de viser storkampen fra Premier League, Liverpool-Manchester United, som spilles rett i forkant, på arenapuben «Store Stå».

Den er normalt forbeholdt sesongkortholdere, som kan benytte seg puben før og i pausen av vanlig seriekamper. Denne gangen er puben åpen for samtlige med kampbillett.

– Folk sier vi har ingenting å tape mot Rosenborg. Det er jeg uenig i.

Men i dag melder klubben at alkoholservering kun vil være forbeholdt sesongkortholdere, slik praksis har vært.

På sin egen hjemmeside skriver TIL:

Klubben har mistolket bevilgningen for alkoholservering på Store Stå og må derfor gjøre en endring med tanke på de som vil se Liverpool-Manchester United på Alfheim.

Alle med sesongkort har muligheten til å bruke pubkonseptet Store Stå gjennom hele sesongen og det er kun de med sesongkort som vil ha tilgang til Store Stå i morgen også. 

Alle som har kjøpt vanlig billett, og som har tenkt å se kampen på Alfheim, vil få mulighet til dette, men det vil ikke være mulig å kjøpe alkohol under kampen. Det vil være tilgang til kiosk. 

Det blir to forskjellige innganger i tribune vest. De med sesongkort går inn midt på tribune vest, men de med billetter går inn helt i sør. 

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til to store fotballhappeninger på Alfheim.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball