TIL-talent på samme landslag som AC Milan og Manchester City-spillere

På tur til Tyrkia fikk Sigurd Grønli (17) gladnyheten om at han er tatt ut på G18-landslaget.

Sigurd Grønli på trening for TIL i 2017.  Foto: Robin Andersen

fotball

Grønli, som i fjor høst skrev under A-lagskontrakt med TIL, skal sammen med lagkameratene spille tre kamper for Norge på La Manga.

Treningskampene mot Romania, Tsjekkia og Polen spilles 9.-, 11.- og 13. februar og er et ledd mot EM-kvaliken som starter i oktober.

Sammen med Grønli er spillere fra store klubber som Manchester City og AC Milan tatt ut. Uttaket ligger i sin helhet på forbundet sider.

Grønli er mandag på vei til Tyrkia på treningsleir med TIL. Der skal laget være til og med fredag 2. februar. Ungguttens landslagsopphold kolliderer med starten av TILs Marbella-opphold som starter 12. februar.

- Jeg må si at jeg gleder meg til å reise på tur med disse gutta, og begynne prosessen med å skape både samhold og en positiv fotball sammen. Dette er jo en gjeng som allerede har vært i ett EM-sluttspill, og målet er å ta oss til et nytt neste sommer. Reisen mot det målet starter på La Manga nå i februar, sier G18-landslagstrener Pål Arne «Paco» Johansen til fotball.no.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball