TIL-trio involvert da Norge vant på overtid

Samtlige TIL-spillere spilte da Norges U21-landslag slo Irland.

Ulrik Yttergård Jenssen spilte 90 minutter for Norge.   Foto: VEGARD WIVESTAD GR¯TT / BILDBYR N NORWAY

fotball

Norge U21 – Irland U21 2–1

Ulrik Yttergård Jenssen spilte samtlige 90 minutter da Norges U21-landslag vant 2-1 hjemme mot Irland U21 i EM-kvaliken.

Tidlig ledelse

Martin Ødegaard åpnet scoringsballet for Norge etter 19 minutter, men i det 32. minuttet utliknet Jake Mulraney for irene.

På stillingen 1-1 kom Runar Espejord inn for Henrik Bjørdal med 17 minutter igjen å spille i et rent offensivt bytte.

Det skulle vise seg og lykkes for Norge med den offensive strategien. På overtid reddet Iver Fossum seieren for Norge med en scoring etter en retur på corner.

Mikael Norø Ingebrigtsen spilte kampens seks siste minutter for Birk Risa, og alle tre TIL-spillerne var dermed på banen da tre uhyre viktige poeng ble sikret.

Syltynt EM-håp

Norge er nå nummer tre i sin kvalikgruppe med åtte poeng på seks kamper. Tyskland topper gruppa med 12 poeng på fem kamper, mens Irland følger plassen bak med 10 poeng på fem kamper.

Norge er altså to poeng bak irene med en kamp mer spilt. 2.-plassen gir play-off til EM, mens 1.-plassen kvalifiserer seg direkte til neste års EM.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball