HVIT MATTE: TUIL-spillerne prøvde seg tappert på oppvarming på Alfheim i dag, men etter et lite minutt på banen hadde trener Gaute Helstrup avblåst økten. HVIT MATTE: TUIL-spillerne prøvde seg tappert på oppvarming på Alfheim i dag, men etter et lite minutt på banen hadde trener Gaute Helstrup avblåst økten. Foto: Lars Eidissen

TUIL flyttet treningen til Alfheim. Den varte i 30 sekunder.

TUIL klarte ikke å få til utendørstrening tre dager før seriestart.

I Tromsø har kommet godt over en halv meter ny snø den siste uken. Det har også skapt utfordringer for byens toppfotball-lag noen dager før seriestart.

I dag hadde TUIL flyttet sin trening til Alfheim, i påvente av snøbrøyting på TUIL Arena.

– Vi planlegger at det er ferdig brøytet på TUIL Arena til i morgen, meldte trener Gaute Helstrup før dagens treningsøkt på Alfheim.

– Ingen vits

Men i skiftet mellom TIL-treningen i lett snøvær og TUILs økt tiltok snøværet kraftig.

Da TUIL-spillerne kom ut på matta, var den helhvit. Og et lite minutt etter at de første TUIL-spillerne hadde kommet seg i oppvarming, kom kontrabeskjeden fra trener Helstrup.

– Vi dropper dette. Det er ingen vits, meldte TUIL-treneren til sine spillere.

«Forbannelse»

TUIL gjennomfører likevel en av sine aller siste treningsøkter før helgens serieåpning i dag. De dro videre til Skarphallen for en innendørs økt der.

– Uansett hvor vi drar, så blir ikke underlaget grønt, meldte Tor Martin Mienna galgenhumoristisk da TUIL måtte avbryte Alfheim-økta.