TUIL gjør sjokkvending - fortsetter med Helstrup

Gaute Helstrup presenteres onsdag som ny TUIL-trener de neste to årene.

FORTSETTER: Gaute Helstrup  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

fotball

Det får iTromsø bekreftet onsdag kveld. Nyheten, som først ble omtalt av NRK, er svært overraskende da Helstrup av flere årsaker takket nei til et tilbud om ettårskontrakt tidligere i desember.

Det skapte store bølger internt i klubben da blant annet hele støtteapparatet trakk seg som følge av at Helstrup ikke fortsatte.

Dermed vil Helstrup gå inn i sin åttende sesong som hovedtrener på rad i TUIL i 2018. Han vil onsdag formiddag klokken 10.00 presenteres.

iTromsø har ikke lyktes å komme i kontakt med Gaute Helstrup tirsdag kveld.

LES MER:

Fikk sparken i 2014. Nå tar tidligere TUIL-trener et oppgjør med klubbens leder.

Hele støtteapparatet forsvinner fra TUIL etter trenerexit: – Lojal mot Gaute

TUIL-kapteinen brast ut i gråt under avskjedmøte: – Uten Gaute og Stig ville jeg ikke spilt fotball i dag

Snakker ut etter sjokkavgangen: – Derfor sa jeg nei til TUIL

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball