TUIL-stopperen: – Tannløst og ligner ingenting

Anders Jenssen (23) mener laget har mange spørsmål å finne ut av før neste seriekamp.

SKUFFET: Anders Jenssen var nådeløs i kritikken etter tapet mot Ull/Kisa.   Foto: Tobias Stein Eilertsen

fotball

Jenssen kom inn i 58. minutt i det pinlige 2-3-tapet hjemme mot Ull/Kisa.

– Det sier seg selv hva vi tenker etter en slik kamp. Det er ikke mye vi kan ta med oss videre herfra, sier den 23 år gamle stopperen, som var henvist til benken.

– Jeg har vært borte en del i det siste i forbindelse med jobb, så når jeg ikke har trent, er det helt fair at de som trener og er til stede hver dag og legger ned innsatsen, får starte, sier Jenssen.

KAMPFAKTA

TUIL 2 (2)

Ullensaker/Kisa 3 (2)

Mål: 0–1 Tobias Vibe (18 min., selvmål), 1–1 Steffen Skogvang Pedersen (20 min.), 2–1 Vegard Lysvoll (28 min.), 2–2 Niklas Sandberg (45 min.), 2–3 Ole Andreas Mundal Nesset (46 min.)

Sjanser: 5–10

Cornere: 4–6

Gule kort: Jo Nymo Matland, TUIL. Mats Andre Kaland og Sverre Martin Torp, Ull Kisa.

Dommer: Bjørn Hansen, Kolbotn IL.

Tilskuere: 200

Men nå er det fullt fokus ut året.

– Vi har vist om denne perioden lenge, men nå er det over, og helt og holdet fokus på TUIL ut året. Nå er jeg med på alt, sier Jenssen.

– Må gå i oss selv

Han mener kampen var av den pinlige sorten.

– Ja. Vi er ikke i nærheten av noe som helst. Det er så tannløst og ligner ingenting, verken offensivt eller defensivt.

Midtstopperen mener laget har en stor jobb å gjøre.

– Vi må stille oss selv noen spørsmål på hva vi holder på med, for dette var ikke godt nok.

– Skremmende svakt

Trener Gaute Helstrup var ikke nådig i sin kritikk etter 2-3-tapet hjemme mot Ull/Kisa.

– Vi leverer en ræva prestasjon. Det kunne fort ha blitt 5,6,7 mål til. Det er den dårligste prestasjonen vår i år, sier Gaute Helstrup til iTromsø.

ÅRSVERSTE: Gaute Helstrup kaller Ull/Kisa-tapet årets dårligste prestasjon.  Foto: Tobias Stein Eilertsen

Ifølge TUIL-treneren var ikke laget påskrudd og klar for kampen.

– Og vi klarer ikke å justere oss underveis i kampen heller. Det er en total mangel på tilstedeværelse og jeg vet ikke hva det kommer av. Det må vi finne ut av, for dette var skremmende svakt, tordner Helstrup.

Skuffet over seg selv

TUIL snudde fra 0–1 til 2-1, men fikk mål imot på overtid i 1. omgang til 1-1, og 2–3 ble det etter kun 37 sekunder ut i 2. omgang.

– Det er ikke bare spillerne som ikke leverer. Heller ikke meg selv. Dette var ikke 1.-divisjonsnivå på noe som helst, sier Helstrup.

Dermed tapte TUIL viktige poeng med tanke på å berge plassen i divisjonen. Dalingan har seks poeng ned til kvalik og ni poeng til direkte nedrykk.

– Jeg har sagt hele veien, jeg orker ikke å se på tabellen. Det vi er nødt til er å kjenne på at det skal være artig å spille på dette nivået. Det var det ikke i dag, og det er alt i alt veldig skuffende.

Nå er han klar på at de må snu fort.

– Den jobben vi gjør på trening, vises i kamp, så vi må nullstille og finne ut hvorfor det var så svakt i dag.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball