TUIL uhyre nært ett poeng mot serielederen. Vi fulgte kampen!

TUIL gjester Bodø/Glimt til nordnorsk duell på Aspmyra fra klokka 19.00. Her kan du følge kampen.

MOTBAKKE: TUIL sliter tungt om dagen i 1.-divisjon og har ikke vunnet en kamp siden 2–1-seieren over Levanger i slutten av juni. I dag skal de møte serieleder Glimt på bortebane på Aspmyra.  Foto: Daniel Lilleeng

fotball

Glimt 1–0 TUIL (SLUTT)

SLUTT: Der er kampen over og Glimt vinner kampen 1–0 på Aspmyra. TUIL med et bra press på slutten, men fant ikke nettmaskene og må reise tomhendt hjem til Tromsø.

90. min + 6. min: TUIL med en ny mulighet, men skuddet blir blokkert av Lysvoll som står i offside.

90. min + 5. min: Håkon Kjæve er så nære å utligne! Skyter ballen fra 20 meter og den går mot hjørnet, men Friedrich får vippet den vekk fra målet på vanvittig vis. Utrolig redning!

90. min: Lysvoll mottar ballen i Glimts boks, men får aldri vendt opp og skutt. TUIL presser på for utligning i sluttsekundene.

90. min: Det må han ikke likevel! Friedrich kommer seg på beina og Opseth tar av seg keeperhanskene og keeperdrakta.

90. min: Glimt-spiss Kristian Fardal Opseth må ta seg keeperhanskene og stille seg i mål.

90. min: DER er TUIL svært nære en utrolig utligning på Aspmyra! Bjørnbak følger ikke med og sender en horribel pasning til Glimt-keeperen. Vibe jakter ballen og sklir i duell med Friedrich. Han vinner duellen, men ballen går et stykke utenfor. Friedrich blir liggende nede etter duellen.

89. min: TUIL sliter med å skape noe mer enn forrige mulighet, og det går mot tre poeng til hjemmelaget.

83. min: Lysvoll-brødrene skaper TUILs farligste mulighet! Håvard Lysvoll med en pen pasning til tvillingbror Vegard Lysvoll, som fyrer fra spiss vinkel fra 15 meter. Ballen går like over!

80. min: TUIL med et visst trykk på hjemmelaget etter scoringen, uten at de har klart å skape det helt store.

75. min: Merkelig keeperspill av Flasza på scoringen, som går unødvendig ut i feltet og lot målet stå åpent.

74. min: 1–0 til Glimt! Etter flere gode Glimt-sjanser finner hjemmelaget nettmaskene! Corner blir slått inn på bakerste, heades inn i feltet før Erlend Reitan banker inn Glimt i føringen.

72. min: Patrick Berg med en dobbelsjanse for hjemmelaget! Først prøver han å fyre av fra 10 meter, men blir blokkert av Jenssen. Får et nytt forsøk på returen, som fører til en Glimt-corner.

70. min: Har skjedd lite de siste minuttene, men Glimt skaper en ny sjanse. Layouni dribler seg forbi TUILs venstreside, men innlegget blir blokkert av en oppofrende Mathias Dahl Abelsen.

63. min: Glimt som har mest ball på Aspmyra, men får ikke til noe som helst i øyeblikket. Det fikk nettopp tilskuerne et godt bilde på akkurat nå: Fyrer av fra 25 meter langt, langt over i ren frustrasjon.

58. min: Mathias Dahl Abelsen prøver seg på skudd fra 25 meter. Ballen går to-tre meter over.

53. min: Layouni løper 50 meter med ball fra egen banehalvdel over til TUILs banehalvdel, før han blir kontaktnt fein ned av Vegard Lysvoll. Fortjent gult kort.

49. min: Glimt med en vanvittig mulighet til å gå i ledelsen! Innlegg fra venstre som blir slått i TUIL-boksen. Vibe prøver å klarere, men forlenger den ut i feltet. Ulrik Saltnes står klar med slegga på bakerste, men banker ballen på utrolig vis over målet.

46. min: Da er 2. omgang i gang!

Glimt-TUIL 0–0 (PAUSE)

45. min: Da er 1. omgang over på Aspmyra! Stillingen står 0–0 til pause. Hjemmelaget er naturligvis det farligste laget, men TUIL forsvarer seg bra mot serielederen.

45. min: Glimt prøver seg på nytt innlegg fra venstrekant. I boksen header Vibe ballen høyt opp i lufta, før Flasza plukker nedfallsfrukten.

41. min: Jo Nymo Matland med et strålende frispark i Glimts boks. Ballen ender rundt femmeter-streken, der Glimt-keeperen treffer Tobias Nygård Vibe. TUIL-stopperen ligger nede en stund før han kommer seg på beina.

40. min: Selv om Glimt har hatt sine muligheter, framstår TUIL godt organsinert og har ikke sluppet til de aller største sjansene. Godkjent omgang av Dalingan - så langt!

36. min: Trond Olsen lurer Steffen Skogvang Pedersen. Han sender ballen i feltet som fører til en del klabb og babb. TUIL får til slutt klarert ballen vekk fra egen boks.

29. min: Det frisparket fører til TUILs største sjanse så langt! Jo Nymo Matland fyrer av fra frisparket og ballen går i en Glimt-spiller. På returen fra rundt 20 meter fyrer Lars Henrik Andreassen av på førstetouch. Kula fyker i 100 kilometer i timen over nettmaskene.

28. min: Lars Henrik Andreassen snapper opp en feilpasning fra en Glimt-spiller og setter fart. Han blir taklet av Patrick Berg og får gult kort.

26. min: Fredrik Bjørkan får ballen alene i TUILs boks. Han går for skudd, men den treffer kun en TUIL-spiller og ny Glimt-corner. Den plukker Flasza enkelt. Akkurat nå er TUIL heldig som ikke ligger under.

25. min: Nå har Glimt satt opp dampen og skaper en ny sjanse. Olsen blir spilt fri på venstresiden og legger inn et smart, lavt innlegg. Jo Nymo Matland gjør en rutinert klarering til corner.

23. min: Glimt med lekkert pasningsspill på høyresiden. Jurado trer igjennom Bjørkan, som rekker å legge inn før ballen går over til utspark. Heldigvis for TUIL er Anders Jenssen på plass og klarerer. Stor sjanse!

21. min: TUIL får en corner etter et godt løp av Steffen Skogvang Pedersen. Den corneren ender opp hos samme spiller, som banker til fra 25 meter med venstrebeinet. Høyrebacken har hatt noen nydelige scoringer denne sesongen, men denne gangen ender skuddforsøket skyhøyt over.

18. min: TUIL varter opp med tiki-taka-spill og hælflikker på Glimts banehalvdel. Til slutt ender ballen i bakrom og keeper Friedrich løper ut i duell mot «Mo». Han meier ned TUIL-spissen, men er på ball og spillet fortsetter.

17. min: Glimt med kontring etter et TUIL-frispark. Trond Olsen med en frekk tunell på Mathias Dahl Abelsen, før han spiller fri Emil Jonassen. Han slår en farlig ball i boks, uten at noen med gul drakt er først på den og ballen triller ut av banen.

15. min: Tobias Nygård Vibe med nok en bra pasning i bakrom, og igjen er Vegard Lysvoll på hugget. Han og midtstopper Martin Bjørnbak er i duell, men Glimt-spilleren er først på den og får headet den unna. TUILs farligste sjanse!

14. min: Tobias Nygård Vibe med en lur gjennombruddspasning til Vegard Lysvoll. Dessverre for TUIL er spissen i offside.

12. min: Glimt med pent spill på TUILs venstreside, der Fredrik Bjørkan blir spilt fri og slår ballen i boks. Kristian Fardal Opseth er først på den, men ballen triller like utenfor.

10. min: Emil Jonassen får ballen fra Trond Olsen og slår den hardt i mellom TUILs midtstoppere. Han finner Kristian Opseth, som ikke får noe godt treff på kula. En halvsjanse til hjemmelaget.

9. min: Mathias Dahl Abelsen prøver seg på en langpasning mot Vegard Lysvoll. TUIL-spissen klarer ikke å løpe forbi Emil Jonassen og hjemmelaget overtar.

7. min: Igjen angriper Glimt på høyrekant, men Fredrik Bjørkan sklir i det han skal slå ballen i feltet.

5. min: Fredrik Bjørkan kjører karusell med TUIL-forsvaret og prøver å nå Trond Olsen i boksen. Flasza er dog våken og plukker ballen før Glimt venstrekant når den.

3. min: TUIL benytter muligheten å trille ball på egen halvdel. Ballen blir til slutt spilt opp mot Vegard Lysvoll, som ikke klarer å løpe fra Marius Lode.

2. min: Glimt rett i angrep fra første sekund på Aspmyra. Trond Olsen blir spilt fri på venstrekant og legger den hardt inn. Heldigvis for TUILs del er det ingen i gul drakt som er på den.

1. min: Da er kampen i gang på Aspmyra!

Følg Glimt-TUIL her fra klokka 19.00.

Det vil komme løpende oppdateringer fra vår journalist.

Lagoppstilling (Glimt): Ricardo Friedrich - Erlend Dahl Reitan, Marius Lode, Martin Bjørnbak, Emil Jonassen - Ulrik Saltnes, José Ángel Jurado, Patrick Berg - Fredrik André Bjørkan, Kristian Fardal Opseth, Trond Olsen

Lagoppstilling (TUIL): Grezgorz Flasza - Steffen Skogvang Pedersen, Anders Jenssen, Tobias Vibe, Jo Nymo Matland - Håkon Kjæve, Lars Henrik Andreassen, Anders Karlsen, Mathias Dahl Abelsen - Vegard Lysvoll, Mohammed Ahamed

Før kamp (Glimt): Bodø/Glimt har lagt bak seg to tøffe toppoppgjør mot Start og Sandnes/Ulf, der begge kampene endte uavgjort. De leder 1.-divisjon soleklart med åtte poeng foran Start og 11 poeng foran Ranheim. Opprykket er nærmest i boks for de gulkledde.

Før kamp (TUIL): TUIL har ikke vunnet en fotballkamp i 1.-divisjon siden 2–1-seieren over Levanger i slutten av juni. Sist kamp ledet de 2–1, før det til slutt endte med 2–3-tap mot Ull/Kisa på TUIL Arena.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball