TUILs keeperkjempe ute resten av sesongen

Grzegorz Flasza skal opereres for en kneskade. Det betyr at han har spilt sin siste kamp for TUIL denne sesongen.

KNESKADE: Grzegorz Flasza blir ikke å spille mer for TUIL denne sesongen på grunn av en meniskskade i kneleddet.   Foto: Ronald Johansen

fotball

Tromsdalen - Levanger 3–0:

TUILs viktigste signering før denne sesongen, keeper Grzegorz Flasza, sliter med en meniskskade i kneleddet, en skade som gjør at han må opereres.

– Flasza er ute resten av sesongen, bekrefter TUIL-trener Gaute Helstrup til iTromsø.

Skadeproblemer

Polakken har spilt 21 kamper for TUIL denne sesongen. Smått utrolig med tanke på at keeperen har vært skadet ved tre anledninger i år.

– All honnør for den sesongen Flasza har levert. Han brakk fingeren i serierunder nummer to og var ute i flere uker. Etter å ha kommet kjapt tilbake fra den skaden, røk han leddbåndene i ankelen. Nå har han slitt med kneet i en måned og må opereres, forteller Helstrup.

Se høydepunktene fra Tromsdalen - Levanger

– Men han har ikke gitt opp og stått på tross av skadeproblemene. Vi liker slike typer som han, legger treneren til.

Mikkelsen eller Nilsen?

For reservekeeperne Theodor Nilsen og Adrian Mikkelsen er dette en gylden mulighet. Sistnevnte fikk tillit mellom stengene i 3–0-seieren over Levanger søndag kveld. Han grep den muligheten med begge hender og ble belønnet med 7 på iTromsøs spillerbørs.

– Adrian plukket - bokstavelig talt - opp hansken og sto en veldig god kamp, skryter Helstrup.

TUILs toppscorer Vegard Lysvoll lot seg også imponere.

– Adrian sto helt fantastisk. Det så ut som han hadde ventet på den muligheten en god stund, Han var god i feltet og hadde noen veldig viktige redninger, skryter Lysvoll av lagkamerat Mikkelsen.

Håvard Lysvoll gikk av banen med skade etter en snau halvtime. Hans sesong kan også være over.

– Det kan virke som det var en strekk i låret. Det så ikke positivt ut. Vi får se hvordan det går om et par dager og se hvilke svar vi får, sier Helstrup.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball