TV-kanal hevder Flovik kan være ferdig før helga

Ifølge Eurosport kan Bård Floviks dager som TIL-trener være talte allerede før helgens kamp.

FORTVILT: Bård FLovik forsøkte å nå fram med sitt budskap, men fikk se spillerne gå på sitt tredje strake tap, noe som har økt spekulasjonene om trenerens avgang.  Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

fotball

Det skriver TV-kanalen i en sak på sin nettside.

- Eurosport har vært i kontakt med kilder sentralt i TIL som tror klubben vurderer å fjerne Flovik allerede før Sandefjord-kampen til helgen – og at det selv med seier der kan gå mot trenerskifte i Ishavsbyen, skriver Eurosport.

– Vurderer grep

Sportssjef i TIL, Svein-Morten Johansen, kalte Sandefjord-kampen «en nøkkelkamp» til iTromsø i går kveld.

– Avgjøres det om Bård Flovik skal være trener videre av resultatet i den kampen?

– Det ønsker jeg ikke å gå inn på. Enten må vi gjøre endringer eller stå fult og tett slik vi har gjort til nå. Vi har over tid vurdert å gjøre grep, så får vi se hva det blir. Vi var tidlig inne på det med å styrke trenerteamet, så det kan hende vi går inn på, eller så må vi se på andre løsninger og muligheter, sa Johansen til iTromsø søndag kveld.

Sluppet inn mest

TIL har tapt tre kamper på rad, 4–1 borte mot Lillestørm, 4–2-tap hjemme mot Vålerenga og 3–0-tap borte mot Molde i går kveld.

Det betyr at TIL kun har plukket seks poeng på de 10 siste kampene og har verst formkurve og sluppet inn flest mål i eliteserien, med 24 baklengsmål totalt.

– Det er ingen krise, vi har bare lite poeng og er på vei i en negativ retning, sa trener Bård Flovik til iTromsø etter kampslutt i går kveld.

iTromsø har ikke lykkes å komme i kontakt med verken trener Bård Flovik, sportssjef Svein-Morten Johansen elelr styreleder Per Aronsen i dag.