Thorisdottir scoret for Chelsea i Champions League

Maria Thorisdottir fra Klepp spilte hele kampen i storseier.

Maria Thorisdottir scoret da Chelsea vant stort i Sarajevo i mesterligaen onsdag   Foto: PAUL CHILDS / Reuters /NTB Scanpix

fotball

Maria Thorisdottir scoret det tredje målet da Chelsea innledet Champions League-sesongen med 5-0-seier borte mot Sarajevo. Maren Mjelde hvilte seg på benken.

Chelsea kunne tillate seg å hvile noen av stjernene i den bosniske hovedstaden, og gjorde likevel kort prosess med hjemmelaget i 16-delsfinalen. Millie Bright scoret allerede i det 6. minutt, og Drew Spence doblet ledelsen halvveis i første omgang.

  • Lest denne?

Da Thorisdottir scoret i det 36. minutt, var kampen punktert for godt. Ji So-yun og Adelina Engman økte likevel hver sin gang i sluttminuttene.

Chelsea, som i helgen innledet seriesesongen med 0-0 i toppkampen hjemme mot Manchester City, har mer enn ett bein i åttedelsfinalen før returkampen om to uker.

Maria Thorisdottir spilte hele kampen i Sarajevo.

(©NTB)

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball