Tidligere Celtic-spiller aktuell for AaFK

AaFK bekrefter at høyreist spiss står på blokka.

Lars Bohinen er på spissjakt.  Foto: Staale Wattø

fotball

Lars Bohinen har tidligere vært klar på at han trenger en del nye spillere, og gjerne som raskt som mulig. I forrige uke bekreftet han at Brann-spissen Steffen Lie Skålevik var et interessant alternativ.

Nå skriver den islandske avisen Morgenbladet at AaFK er interessert i den 195 centimeter høye spissen Holmbert Aron Fridjonsson. Ifølge avisen bekrefter islendingen at han har snakket med AaFK.

Bekrefter interesse

– Jeg kjenner til spilleren, ja. Vi har veldig mange navn på blokka, og han er et kjent navn, sier sportssjef Bjørn Erik Melland til Sunnmørsposten.

Han ønsker ikke å si noe mer om interessen rundt spissen, som spiller for den islandske klubben Stjärnan. Fridjonsson scoret elleve mål på 19 seriekamper forrige sesong.

Solgt for ti millioner kroner

Den islanske spissen startet karrieren i HK Kopavogs, så gikk vegen videre til Fram Reykjavik. Etter å ha prøvespilt for den nederlandske klubben Heracles og skotske Celtic, fikk han en fireårskontrakt med sistnevnte. Overgangssummen skal ha ligget på rundt 100.000 pund, som tilsvarer litt over en million kroner.

Ifølge Wikipedia fikk ikke Fridjonsson en eneste seriekamp mot Celtic, og ble lånt ut til Brøndby der han scoret ett mål på elleve kamper. I 2015 reiste han hjem til den islandske klubben KR, og videre til Stjärnan i 2016 på lån og permanent overgang året etter.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball