Tidligere Premier League-spiller døde i bilulykke

Tidligere Aston Villa- og Bolton-spiller Jlloyd Samuel mistet livet i en bilulykke tirsdag. Han ble 37 år.

Jlloyd Samuel ble 37 år gammel.  Foto: Ryan Browne / Action Images

fotball

Ulykken fant sted i Cheshire i England, der Samuel har vært bosatt sammen med sin familie.

I en melding på Facebook opplyser Trinidad og Tobagos Fotballforbund at 37-åringen skal ha vært på vei hjem etter å ha levert barna på skolen da han kolliderte med en annen bil.

Sjåføren i den andre bilen skal ha pådratt seg alvorlige skader og er innlagt på sykehus.

Samuel har den siste tiden vært spillende trener i klubben Egerton, som befinner seg utenfor det engelske ligasystemet.

I store deler av sin aktive karriere spilte han i Premier League for Aston Villa og Bolton. For Villa står han bokført med 199 kamper. I Bolton ble det 83.

Samuel representerte England på U21-nivå, men valgte å spille for Trinidad og Tobago da han ble seniorspiller.

Den avdøde 37-åringen spilte også klubbfotball i Iran i perioden 2011 til 2015.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball