Tidligere Rosenborg-spiller dømt til fengsel

Nicki Bille Nielsen skal ha slått kvinne i Monaco.

Nicki Bille Nielsen er dømt til én måneds fengsel. Her fra tiden i Rosenborg.  Foto: NTB scanpix

fotball

Den tidligere Rosenborg-spilleren Nicki Bille Nielsen (30) ble mandag dømt for vold og usedelig oppførsel. Det var nyhetsbyrået AFP som først meldte nyheten.

Dansken er idømt en fengselsstraff på én måned. I tillegg må han betale 750 euro (rundt 7100 kroner) i bot og 3000 euro (rundt 29000 kroner) til offeret.

Bille Nielsen ble arrestert i Monaco torsdag.

Skal ha slått kvinne

Ifølge avisen Monaco-Matin begynte det hele med at den tidligere Rosenborg-spilleren tok kvelertak på en venninne. Da en annen kvinne grep inn, skal fotballprofilen ha slått henne.

Den samme kvelden skal politiet ha oppdaget at Bille Nielsen var i besittelse av kokain.

Ifølge AFP skal Bille Nielsen ha forklart at han var full den kvelden. Han hadde vanskelig for å tro at han slo kvinnen.

– Det er ikke mulig å forestille seg at jeg kunne oppført meg sånn, men jeg setter ikke spørsmål ved offerets vitnemål. Jeg er klar for å kompensere henne, skal dansken ha sagt i retten.

Bille Nielsen forlot Rosenborg i 2014. Senere har han spilt i Evian, Esbjerg, Lech Poznan og Panionios.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball