Tidligere Tromsø-trener Terje Skarsfjord er død

Tromsøs trenerlegende Terje Skarsfjord er død, 75 år gammel.

Tromsø-trener Terje Skarsfjord løfter kongepokalen etter finaleseieren i 1996.  Foto: NTB scanpix

fotball

Skarsfjord sovnet stille inn mandag, melder Nordlys.

Skarsfjord kom opprinnelig fra Narvik og trente Tromsø i flere perioder. 1996 ledet han klubben til ett av sine to cupmesterskap i historien da Bodø/Glimt ble slått 2–1 i finalen på Ullevaal.

Han trakk seg etter 1996-sesongen, men returnerte til TIL foran 1999 og ledet laget fram til høsten 2001.

Skarsfjord returnerte som TIL-trener igjen sommeren 2003 da Tromsø slet i bunnen av tabellen. Under Skarsfjords ledelse berget klubben plassen på overtid da Rosenborg ble slått på Lerkendal i siste serierunde.

Terje Skarsfjord etterlater seg kone, datter, sønn og fire barnebarn.

(@NTB)

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball