Tidligere Viking-spiller vender tilbake til dansk fotball

Andreas Nordvik (30) har skrevet under for FC Fredericia på nivå to.

Andreas Nordvik i Viking-drakt i 2017. Nå drar han til dansk fotball.   Foto: Carina Johansen / NTB scanpix

fotball

Det bekrefter klubben på eget nettsted tirsdag.

– Vi har sikret oss en klassespiller i Andreas Nordvik. Det er vi glad for. Han kommer inn for å styrke forsvaret vårt, sier klubbdirektør Stig Pedersen.

Tidligere Rosenborg-, Sarpsborg 08- og Vålerenga-spiller Nordvik spilte for Viking i høstsesongen.

Midtstopperen kom til Stavanger-klubben fra Esbjerg. Nå drar han altså tilbake til Danmark.

Fredericia ligger på 6.-plass i dansk 1. divisjon etter 19 serierunder.

(©NTB)

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball