To RBK-spillere tatt ut i Hareides Danmark-tropp

Rosenborg-spiss Nicklas Bendtner er med i Åge Hareides ferske Danmark-tropp. Det samme er RBK-kaptein Mike Jensen.

Åge Hareide og hans mannskap skal spille kamper 22. mars og 27. mars.   Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix

fotball

Det bekrefter Det danske fotballforbundet (DBU) på Twitter tirsdag.

Bendtner, Jensen og resten av det danske mannskapet skal i aksjon i treningskampene mot Panama og Chile.

Panama-kampen går på Brøndby Stadion torsdag 22. mars, mens Chile-kampen går i Aalborg 27. mars.

Nicklas Bendtner (t.h.) og Mike Jensen er begge med i Åge Hareides ferske A-tropp.   Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Landslagssjefen har også tatt ut Nicolai Boilesen og Jonas Knudsen, som begge kan få sin debut under Hareide, skriver DBU på eget nettsted.

Danmark skal spille VM i Russland i sommer, etter at de slo Irland 5–1 sammenlagt over to kamper i play-off i november. Nicklas Bendtner laget ett mål for danskene i Irland.

Danmark er i VM-gruppe med Frankrike, Australia og Peru.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball