Tøff kveld for Ajer og Celtic

I trøbbel etter uavgjort på hjemmebane.

Kristoffer Ajer fortviler etter at AEK har scoret i Skottland.  Foto: ED SYKES / X03816

fotball

Celtic - AEK 1–1

Celtic og Kristoffer Ajer klarte bare 1–1 hjemme mot greske AEK i kvalifiseringen til mesterligaen i fotball onsdag. Returen går i Aten neste uke.

Nordmannen pådro seg gult kort og er dermed utelukket om en uke. Ajer fikk ikke toppkritikk hos BBC.

– Han og makker Jack Hendry virker litt nervøse når de blir satt under press, skrev BBC ved pause.

AEK spilte de siste vel 35 minuttene med ti mann. Konstantinos Galanopoulos ble utvist for to gule kort på sju minutter.

Callum McGregor scoret for Celtic. Viktor Klonaridis utlignet like før pause.

Sammenlagtvinneren går til et omspill (dobbeltkamp) der vinneren er klar for det lukrative gruppespillet i Champions League. Det gir garantert cirka 350 millioner kroner for klubbene som kvalifiserer seg.

Celtic slo ut Rosenborg i forrige kvalrunde.

(©NTB)

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball