Torsdag scoret Molde-spissen for Island etter tre minutter på banen

Ottar Magnus Karlsson markerte seg i Asia.
fotball

Se scoringen etter 3:58 av videoen i vinduet over

Da Molde startet sesongoppkjøringen onsdag, var det uten blant annet Ottar Magnus Karlsson til stede i Akerhallen. Han er nemlig i Asia på treningsleir med det Islandske A-landslaget.

Og torsdag, ganske nøyaktig ett år siden han debuterte på A-landslaget med scoring mot Kina, slo den høyreiste unggutten til igjen.

Etter å ha startet kampen på benken, kom han inn på banen etter 63 minutter. Tre minutter, en hælflikk og et skudd seinere, sto han på scoringslista. Ottar Magnus Karlsson scoret det tredje av Islands seks mål mot hjemmelaget Indonesia.

Fjorårets sesong, den første i MFK-drakta, ble ingen suksess for den unge islendingen. Han virket lovende i treningskamper i februar, og scoret flere mål mot respektabel motstand. Etter at sesongen startet ble det bare mål i cupoppgjøret borte mot fjerdedivisjonslaget Volda.

Han spilte åtte eliteseriekamper, to av dem fra start, i første halvdel av sesongen. før det ble en lengre sommerferie på Island og ingen opptredener på Moldes A-lag på høsten.

Spissen har tydeligvis holdt ballfølelsen ved like, for scoringen mot Indonesia var ganske pen, sjøl om motstanden neppe var all verden. Med en flott hælflikk la han ballen til rette før han enkelt plasserte den i lengste hjørne, til side for keeper.

Island og Indonesia møtes på nytt søndag. Den tidligere Molde-spilleren Björn Bergmann Sigurdarson (nå Rostov) er også med på samlinga, men han spilte ikke i kampen torsdag.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball