Tottenham nekter nysigneringen å kjøpe rød bil

Son Heung-min fikk klar beskjed fra klubbledelsen.

Son Heung-min er klar for Tottenham og Premier League. Her poserer han med hvit drakt før ligakampen mot Everton.  Foto: REUTERS

fotball

Tottenham har store forventninger til Son Heung-min (23). Angriperen har fått klare råd om å holde seg unna erkerivalen Arsenals farger.

Da Lee Young-pyo spilte for Tottenham sa han at fansen kledde selv julenissen med blå lue på grunn av forholdet til London-kollegaen.

Son Heung-min viste målform da han scoret tre ganger mot Laos i en VM-kvalifiseringskamp forrige torsdag.  Foto: AP

– Tottenham-lederne har allerede sagt til meg at jeg ikke kan kjøpe en rød bil. Jeg gleder meg veldig til å spille mot Arsenal. Uansett hvilken kamp jeg spiller i, ønsker jeg å score mål, sier Son til den sørkoreanske avisenJoongAng Ilbo.23-åringen, som er tildelt draktnummer sju i Tottenham, får heller nøye seg med Chris de Burgh-klassikeren «The Lady in Red» på bilstereoen. Han ble i sommer den dyreste asiatiske spilleren da Spurs hostet opp 30 millioner euro for å hente angriperen fra tyske Leverkusen.

United-flørt?

Det kan se ut til at Tottenhams nykommer liker rødt.

– Siden det er så mange gode spillere i engelsk Premier League, ønsker jeg å teste meg mot dem alle. Sist sesong var jeg glad for å få spille på Old Trafford mot Manchester United i mesterligaen. Men samtidig innså jeg at det er ting jeg må utvikle. Jeg ønsker å besøke Old Trafford igjen, men Tottenham har allerede spilt bortekamp mot Manchester United, sier Son.

– Betyr det at å spille for Manchester United er ditt ultimate mål?

– Jeg sa ikke det. Mitt ultimate mål akkurat nå er å vise meg best mulig fram for Tottenham, sier den sørkoreanske landslagsspilleren til avisen i hjemlandet.

Militæret på vent

Han har ikke avviklet verneplikten i hjemlandet. Det kan skape utfordringer for ham sportslig.

– Vel, jeg er fortsatt ung. Og jeg mener det er flere muligheter (til å bidra for landet mitt), sier Son.

Tidligere har personer som representer Sør-Korea i idrett fått utsettelse og også redusert verneplikt. (©NTB)

Hekta på Premier League? Da anbefaler vi disse sakene: