Trener forlenger TIL-kontrakten

Dette blir TILs trenerduo de neste årene.

TRENERDUO: Lars Petter Andressen og Simo Valakari.  Foto: Rune Robertsen

fotball

Hovedtrener Simo Valakari har en kontrakt i Tromsø IL ut 2020, mens Andressen sin kontrakt varer ut 2018.

Nå har assistenttreneren satt sin signatur på en kontrakt med varighet ut 2020.

– Det er veldig hyggelig og det er ganske greit å vite hva man skal gjøre de neste årene. Jeg trives godt i byen og klubben. Jeg tror dette er et perfekt sted for meg å være med tanke på egen utvikling, sier Andressen til TIL.no.

Hovedtreneren er lykkelig over at Andressen blir hans assistent også i 2019 og 2020.

– Jeg er veldig glad for at Lars Petter blir med videre, for han har hjulpet meg mye i den tiden jeg har vært her. Han driver meg fremover. Han har et stort potensial som trener. Jeg ønsket dette, for sammen utgjør vi et sterkt par. Jeg er veldig fornøyd med apparatet jeg har rundt meg, sier Simo Valakari.

– Nå handler det om å gjøre rollene våre enda mer tydlige og snakke mer på detaljnivå. Vi har også ulike meninger, men vi snakker hele veien om hva som er best for laget, legger han til.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball