Tromsdalen vant i snøstorm. Her ber keeperen om måkehjelp.

Her er høydepunktene fra Tromsdalen-Fredrikstad.
fotball

TROMSDALEN-FREDRIKSTAD 5–0

Fredrikstad reiste til Tromsø denne helgen for å sikre seg sårt tiltrengte poeng i nedrykksstriden. Det gikk ikke veien.

FFK ble rundspilt av Tromsdalen, som til slutt vant hele 5–0. Kampen ble etter hvert preget av heftig snøvær. Tromsdalen vartet likevel opp med flere vakre angrep.

Se målene fra kampen i videovinduet over.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball