Tromsø forlenger avtalen med Fulham-spiller

Josh Pritchard blir i Tromsø.
fotball

TILs walisiske midtbanespiller, Josh Pritchard , blir i TIL.

Prithard kom på lån fra Fulham foran årets sesong. Den opprinnelige avtalen gikk ut 31. august, men i går ble man enige med Fulham om å forlenge.

— Vi har videreført den avtalen vi har ut året, bekrefter sportssjef Svein Morten Johansen.

Han er fornøyd med å ha sikret seg 20-åringen.

— Han har utviklet seg veldig og har vokst inn i stallen. Til høstsesongen – og det trykket vi får da – er det bra å ha en spiller som etter hvert har spilt veldig mange kamper og som vi kjenner veldig godt. Det er godt å få det avklart, sier Johansen.

Ikke opsjon

Johansen er fornøyd med samarbeidet med Fulham.

— Vi har hatt veldig fin dialog. Jeg snakket med Kit Symons (akademitrener og speider i Fulham) i går, og han tenker å ta en tur til Tromsø snart, når vi spiller seriekamp igjen.

TIL har ikke sikret seg opsjon på kjøp.

- Er det realistisk å få Pritchard permanent?

— Det får vi heller vurdere ut over høsten, og se an situasjonen får både oss, ham og Fulham, svarer Johansen.

Bekrefter dialog

Johansen bekrefter også at man er i dialog med tysk-brasilianske Hendrik Hemke. Han kommer fra finske Jaro. Men sportssjefen vil ikke forskuttere at han blirTIL-spiller. Hemke har selv meldt på Twitter at han er klar for TIL.

— Jeg kommenterer ikke noe rundt den saken. Klart vi har hatt kontakt med spilleren, ut fra den informasjonen som ligger der, sier Johansen.

- Det virker som det er veldig nært?

— Før noe som helst er avklart, så kan vi ikke si noe om den saken, svarer Johansen.

TIL er nå på vei til Luxembourg, der de skal møte Differdange til Europa League-kvalik i morgen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball