Tromsø jaktet Molde-spiller – dropper trolig RBK-duo

TIL har vist interesse for Moldes Etzaz Hussain i vinter. Nå ser det ut til at verken han, Morten Ågnes Konradsen eller Magnus Stamnestrø blir TIL-spillere.

Christian Landu-Landu i duell med Moldes Etzaz Hussain i kampen TIL-Odd på Alfheim stadion i fjor høst. Sistnevnte var utleid til Odd etter sommeren i fjor.  Foto: Bertinussen, Rune Stoltz / NTB scanpix

fotball

TIL har denne vinteren måttet se en rekke sentrale profiler forlate klubben. Etter et forsmedelig 1-4-tap mot Start i sesongåpningen har presset på å skaffe forsterkninger tiltatt ytterligere i styrke.

Uten at noe er klart ennå jobber klubben med flere navn. Det som derimot virker klart er at en del profiler som TIL har jobbet med, ikke lenger er aktuelle.

Blant disse er etter det iTromsø kjenner til Etzaz Hussain. Molde-spilleren er ikke fast inventar på Ole Gunnar Solskjærs lag, og var i fjor høst utlånt til Odd.

25-åringen var som ungdomsspiller én sesong i Manchester United før han som seniorspiller har vært innom Vålerenga, Fredrikstad, Sivasspor, NK Rudes, samt Molde og Odd.

Magnus Stamnestrø og Morten Ågnes Konradsen.  Foto: Petter Rasmus og NTB Scanpix

Hovedtrener Simo Valakari vil ikke gå inn på interessen.

– Jeg har aldri hørt at det skal ha vært noe på gang der, sier Valakari til iTromsø.

I forrige uke avslørte iTromsø at TIL var i dialog med RBK om å låne Morten Ågnes Konradsen og Magnus Stamnestrø.

Etter en rekke samtaler skal partene etter det iTromsø kjenner til ha lagt en mulig avtale på is. Dermed blir det slik det ser ut per i dag ingen overgang til Tromsø for spillerne.

– Da det var noe om dette i media, var det bare spekulasjoner og ingenting konkret om hva vi gjorde, sier Valakari til iTromsø.

– Kan du bekrefte at det ikke kommer til å bli noe av med de to til TIL?

– Jeg bekreftet ikke noe rett før helgen og bekrefter heller ikke noe nå. Som jeg sa, det var ingenting konkret, sier Valakari til iTromsø.

Overgangsvinduet stenger 4. april.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball