Trønderen har spilt i Eliteserien i en årrekke. Nå legger han opp tidligere enn planlagt.

En kneskade tvinger Haugesund-stopper Vegard Skjerve til å sette karrierepunktum allerede før sesongen er over.

Vegard Skjerve har spilt sin siste kamp som profesjonell fotballspiller.   Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

fotball

Det er fortsatt fem runder igjen i Eliteserien, men Skjerve har spilt sin siste kamp.

30-åringen pådro seg en skade i høyrekneet på tampen av 0-1-tapet for Strømsgodset i NM-kvartfinalen 27. september.

Undersøkelser viser at Skjerve nok en gang må under kniven.

– Vegard må nå gjennom sin fjerde eller femte operasjon i kneet. Der er ikke mer igjen av menisken. Da er det ikke lurt å spille flere fotballkamper, sier FKHs fysioterapeut Ørjan Sørhus til Haugesunds Avis.

Nylig gjorde Skjerve det klart at han kom til å avslutte livet som profesjonell fotballspiller etter inneværende sesong. Nå har det skjedd flere uker tidligere enn planlagt.

Skjerve har vært i Haugesund siden 2008. Nå som karrieren er over, skal han flytte hjem til Trøndelag. Der har han allerede ordnet seg et nytt hus.

(©NTB)

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball