Tror Hegerberg-konflikten hadde blitt løst annerledes i en guttegarderobe

Fotballradioen om Ada Hegerberg, gullballen og entusiasmen rundt Start.
fotball

Mye handler om Ada Hegerberg, gullballen, kvinnefotball og konflikten rundt kvinnelandslag i denne ukas Fotballradioen.

Jesper Mathisen tror gutter hadde løst konflikten rundt superstjernen på en annen måte.

Og kan kvinnefotball etterhvert konkurrere med herrefotball om tilskuerne? Ja, mener én i Fotballradioen, nei mener den andre.

Hva som skjer med Start etter nedrykket blir også diskutert.

Frank Mersland er gjest.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball