Ulrik (19) forlater Lyon: - Det er med tungt hjerte

Ulrik Yttergård Jenssen forlater franske Lyon etter tre år i klubben.

Stortalentet Ulrik Yttergård Jenssen har bestemt seg for å forlate franske Lyon.  Foto: NTB scanpix

fotball

Det melder 19-åringen, som var med i den forrige norske A-landslagstroppen i mai, på sin egen Instagram-konto.

— Det er med tungt hjerte jeg skriver denne beskjeden. Dessverre må jeg kunngjøre at min tid som Lyon-spiller har kommet til veis ende, skriver Ulrik Yttergård Jenssen.

Han fortsetter:

— Jeg har lært mye, og jeg er veldig takknemlig for de tre årene jeg har hatt i Lyon. Jeg har møtt så mange snille og gode folk, kollegaer, venner og supportere. Takk for alt!

Kaptein i cupfinale

Ulrik Yttergård Jenssen forlater Lyon uten å ha spilt obligatoriske kamper for A-laget.

19-åringen var derimot kaptein på klubbens U19-lag som gikk helt til den franske cupfinalen i fjor vår, og fikk også prøve seg i treningskamper for A-laget, mot blant annet Arsenal.

Ønskes av storebror

Storebror Ruben Yttergård Jenssen sa tiliTromsø i går at han gjerne ønsker selskap av lillebror i Ulrik i sin nye klubb, nederlandske Groningen.

Tromsøgutten skal være i søkelyset til flere klubber i Nederland og Belgia.

Det har ikke lyktes å komme i kontakt med Ulrik Yttergård Jenssen for ytterligere kommentarer i kveld.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball