Ulrik (19) fremdeles på klubbjakt: - Det kommer til å skje mye fremover

Ulrik Yttergård Jenssen (19) deltok på mandagens TIL-trening, med lovnader om spennende nyheter i nærmeste fremtid.

SMÅPRAT: Ulrik Yttergård Jenssen deltok på dagens TIL-trening som venstreback. Her i småprat med TILs Mikael Norø Ingebrigtsen og tidligere TIL-spiller Thomas Drage.   Foto: Robin Andersen

fotball

Stortalentet Ulrik Yttergård Jenssen var på plass på mandagens TIL-trening, der han fikk prøve seg på venstrebacken mot Hans Norbye og Mikael Norø Ingebrigtsen.

— Det er noe med det der hver gang jeg spiller venstreback, så møter jeg bare hurtige folk. I dag var det Hans og Mikael, mens i fjor i juli var det Bellerin og Chamberlain, så det skal ikke være lett, smiler 19-åringen, med en aldri så liten referanse til da han spilte mot Arsenal på Emirates i Emirates Cup i fjor.

LES OGSÅ:

— Håper det løser seg snart

Yttergård Jenssen er på jakt etter ny klubb etter et tre år langt opphold i den franske storklubben Lyon. Midtstopperen, som var en del av forrige A-landslagstropp, var svært ordknapp om hva framtiden bringer.

— Jeg skal ikke kommentere så altfor mye, men det blir å skje mye fremover. Jeg håper på at det løser seg i nærmeste fremtid, sier 19-åringen til iTromsø.

— Nå gjelder det bare å komme seg i form, sånn at man er i form til den eventuelle klubben jeg skal dra til, legger stortalentet til.

En av klubbene som er interessert i tromsøværingen er NEC Nijmegen ifølge den nederlandske avisa Der Gerlander.

Dagens motstander på trening, Mikael Norø Ingebrigtsen, satt pris på å bryne seg mot kameraten på dagens TIL-økt.

— Venstreback er kanskje ikke hans posisjon, men det var hyggelig å spille sammen med han og ikke minst se han igjen, sier Ingebrigtsen til iTromsø.

— Ulrik er en veldig god fotballspiller, så han klarer seg fint på det her nivået. Det er bare hyggelig å ha han med på trening til han finner en ny klubb, sier assistenttrener i TIL, Lars Petter Andressen.

LES OGSÅ:

— Ruben har kommet til en fin klubb

Storebror og Groningen-spiller, Ruben Yttergård Jenssen, uttalte for en måned siden til iTromsø at han ønsket seg en familiegjenforening i Nederland.

— Ruben har kommet til en veldig fin klubb som er en toppklubb i Nederland, men om jeg blir å ende opp der får nesten bare tiden vise, sier lillebror Yttergård Jenssen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball