Urokråken Costa skylder på overvekt for dårlig sesongstart

— Jeg fulgte ikke dietten min, innrømmer Chelsea-spissen.

Diego Costa har fått mye negativ oppmerksom den siste tiden. Karantene, intern uro og svake resultater perger Chelsea. 

fotball

Sesongstarten har virkelig ikke gått slik Chelsea-fansen håpet, noe som blant annet har ført til at klubben har sett seg nødt til å gå ut og uttrykke full støtte til trener José Mourinho.

Det har vært mer fokus på støy og bråk rundt de blå fra London, og spesielt Diego Costa har pådratt seg manges vrede.

— Jeg skal være veldig ærlig

Nå innrømmer den spanske spissen at han defintivt ikke var i sin desiderte toppform. Ifølge Daily Mail sier 27-åringen at han ikke var på topp for noen uker siden.

— Jeg skal være veldig ærlig. For fem eller seks uker siden var jeg ikke i toppform, i hvertfall ikke fysisk.

Han forteller videre om en ferie med mye god mat, og ikke så mye trening som han burde hatt for å holde seg i form.

— Jeg ble skadet på slutten av forrige sesong, så da dro jeg på ferie. Jeg kom nok litt ut av dietten min, og da jeg kom tilbake var jeg ikke der jeg burde være. Jeg var litt overvektig, og det påvirket spillet mitt, sier Costa ifølge avisen.

Tror på Mourinho

Han forteller at han ikke skylder på manageren eller noen andre. Nå sier Costa at spillerne må ta ansvar for lagets dårlige form. Den brasilianskfødte spissen sier det alltid jaktes på en synder når ting går dårlig.

— Noen ganger skylder man på spillerne, men i dette tilfellet skylder man på treneren. Kanskje fordi det er Mourinho. Jeg har sett lag som taper mer enn Chelsea, og ingen av deres managere kritiseres.

Costa har nettopp gjennomført en trekampers karantene etter bråket med Arsenals midtstopper Gabriel under de to lagenes møte i september.

Chelsea møter Aston Villa når Premier League sparkes i gang igjen etter EM-kvalifiseringen.