VIDEO: Her glipper poengene for TUIL

Se høydepunktene fra Florø-TUIL.
fotball

Florø - TUIL 1–1

Tromsdalen var på vei mot en kruttsterk borteseier mot overraskelseslaget Florø søndag. Gjestene ledet 1–0 på overtid. Da dukket storscorer Endre Kupen opp og knuste håpet om tre poeng for TUIL.

Gjestene hadde tatt ledelsen ved Mohammed Ahamed Jama etter 73 minutter, men måtte ta til takke med ett poeng.

Dermed står TUIL med 26 poeng på 22 kamper.

Se høydepunktene i vinduet øverst i saken.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball