Vålerenga-spiller på vei til Viking

Bare medisinsk test gjenstår for Markus Nakkim (21).

Markus Nakkim kan ende opp i Stavanger.  Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix

fotball

Viking og Vålerenga er enige om en utlånsavtale ut sesongen for midststopper Markus Nakkim (21). Avtalen innebærer ikke opsjon på kjøp etter sesongen.

Tirsdag kommer han til Stavanger for å gjennomføre den medisinske testen. Deretter slutter han seg til troppen som møter FK Haugesund i Storhall Karmøy fredag.

– Han er en ledertype og en tøffing, sier Vikings hovedtrener Bjarne Berntsen til Aftenbladet.

Markus Nakkim er 21 år og har debutert på U21-landslaget. Han spilte sin første seriekamp for Vålerenga i 2015, han startet også som stopper i serieåpningen mot Viking i fjor. Han startet også fem andre seriekamper i 2017-sesongen.

Berntsen sier at det ikke er fullt så aktuelt å tilby Bjørnar Holmvik kontrakt. Når det gjelder prøvespillerne Mansour Gueye og FKHs Izuchukwu Anthony vil Viking ta en avgjørelse i løpet av uken, sier Berntsen.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball