Vega nærmer seg Brann-rival

– Det gjenstår små detaljer, sier Brann-spillerens agent.

TIL VIF: Deyver Vega (til v.), her på Vålerengas hjemmebane, ser ut til å skulle spille for Oslo-klubben i 2019.  Foto: VEGARD WIVESTAD GRØTT / BILDBYRÅN NORWAY

fotball

Deyver Vega er svært nær en overgang fra Brann til Vålerenga, ifølge spillerens agent José Luis Rodríguez.

– Gjenstår detaljer

– Det gjenstår små detaljer før Vega blir klar for Vålerenga. Prioriteten hans er å fortsette sin stigende kurve i Europa, og derfor ønsker vi at han skal fortsette sin internasjonale karriere her, sier Rodriguez til avisen La Nación i Costa Rica.

Uttalelsene er gjengitt av Eurosport.no i Norge.

Det var like før jul BT kunne melde at Vega er ønsket i Vålerenga. Nå ser overgangen ut til å gå i orden.

Vega var ikke til stede på Branns første trening for året. Det ble forklart med flyforsinkelse.

VEGA-FAN: Lars Tjærnås var involvert i arbeidet med å hente Deyver Vega til Brann i 2016. Nå er Tjærnås sjefspeider i Vålerenga, klubben som ser ut til å bli Vegas neste stoppested.  Foto: Tor Høvik

Andre klubb med Tjærnås

Tidligere Brann-speider Lars Tjærnås har nå den samme rollen i VIF og var med på å hente Vega til Bergen for tre år siden.

Til Eurosport sier Brann-sportssjef Rune Soltvedt at klubben ikke er involvert i forhandlingene. I slutten av november skrev BT at Soltvedt hadde gitt Vega lov til å finne en ny arbeidsgiver.

– Vi arbeider med å finne en ny klubb i Europa til ham, bekreftet agent Rodrgiuez den gang. Han har foreløpig ikke besvart BTs henvendelser til denne saken.

Spillerens Brann-kontrakt løper til sommeren.

Vega har spilt 55 kamper for Brann, men fikk så godt som ingen tillit av trener Lars Arne Nilsen i fjor.

Deyver Vega har ikke besvart BTs henvendelse torsdag.

  • Hør Ballsparks spesialpodkast om Brann-kåringen som engasjerer:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball