Video: Se målet som senket Rosenborg på Island

Rosenborg tapte 0–1 for islandske Valur i Champions League-kvalifiseringen onsdag kveld.
fotball

Foran et halvfullt stadion i Reykjavik skulle RBK få med seg et godt utgangspunkt hjem til Trondheim i den første runden av Champions League-kvaliken mot lille Valur.

Det skulle vise seg å være enklere sagt enn gjort.

For etter en tam 1. omgang på sagaøya var Valur det beste laget, og gikk fortjent opp i ledelsen etter 83 minutter.

Et innlegg på bakre stolpe ble headet tilbake i feltet av Valur-spiss Tobias Thomasen. I boksen var Sigurbjörnsson på hugget og ordnet 1–0-seier til hjemmelaget.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball