Visumtrøbbel for Discovery: Rekdal og Fredheim nektes innreise til Russland

Kommentatorduoen Kenneth Fredheim og Kjetil Rekdal mangler visum og kom seg aldri med flyet til Russland foran RBKs europaligakamp i St. Petersburg torsdag.

Eurosports ekspert Kjetil Rekdal og kommentator Kenneth Fredheim kom seg ikke til Russland.  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

fotball

Discovery-duoen skulle etter planen ha vært med Rosenborgs charterfly sammen med tre kolleger fra TV-kanalen. Slik gikk det ikke, melder NRK.

– Det stemmer at vårt team ikke har fått ferdigbehandlet sine søknader om visum. I snakkende stund ligger søknaden i den russiske ambassaden i Oslo, sier kommunikasjonsrådgiver for Eurosport og Discovery, Lars Hojem Kvam.

Han henviser til at behandlingen av Discovery-kvintettens visumsøknader har tatt tid. Håpet om å få Fredheim og Rekdal av gårde til Russland er likevel ikke helt ute.

Alternativet er at europaligakampen i St. Petersburg må kommenteres hjemmefra.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball