Wangbergs melding etter tapet mot Molde: – Vi må heve bunnivået vårt

Tromsø-kapteinen var nest sist på Moldes første mål og vet hva som må til for at slik ikke skjer igjen.
fotball

Simen Wangberg så lagkameratene slå feilpasning etter feilpasning. Til slutt kom balltapet som førte til et godt Molde-innlegg. Den gangen var det Wangberg selv som skulle klarere. Det gikk skeis.

– Jeg prøvde røvde å klarere akkurat det innlegget og skulle jo selvsagt ha sett at den gikk lengre ut til siden. Den havna hos Hussain og den var absolutt ikke ferdigscora, så jeg mener han gjorde en god jobb med å skyte den i mål, sier Wangberg.

Han mener at laget, som ligger under streken, med 13 poeng på 13 kamper må gjøre én enkel ting for å klatre.

– Vi må heve bunnivået vårt. Rett og slett.

Jobber med pasningsspillet

Og de dårlige pasningene som til tider blir spilt, skal bli færre. For det er allerede et tema og noe laget jobber med, forteller kapteinen.

– Vi jobber absolutt mye med pasningkvaliteten vår og akkurat den er en vesentlig del av jobben innen fotball, sier han.

Derfor er han ikke helt nede i kjelleren etter tapet mot Molde.

– I en periode syntes jeg vi fremstod bra, flere Molde-spillere fortalte meg etter kampen, at dette var en kamp vi kunne ha vunnet, sier han.

Før kampen ble det nevnt blant både supportere og presse at Tromsø kom til kamp uten spisser. Det avfeier Wangberg.

– Vi var 11 mann vi også i dag og vi hadde jo absolutt en spiss i Mikael Ingebrigtsen, sier Wangberg.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball