Wenger kan bli straffet for dommerutblåsning

Det engelske fotballforbundet (FA) har innledet disiplinærsak mot Arsenal-manager Arsène Wenger.

Arsenals manager Arsène Wenger kan bli straffet for sin oppførsel i kampen mot West Bromwich nyttårsaften.   Foto: Alastair Grant / AP/ NTB scanpix

fotball

68-åringen reagerte kraftig på dommer Mike Deans avgjørelse om å gi West Bromwich straffe i det 89. minutt for en hands av Calum Chambers. TV-bildene viste at Arsenal-forsvareren holdt armene inntil kroppen.

FA sier at Wenger kan bli straffet for sin oppførsel i dommergarderoben etter kampen. Han har til fredag kveld med å gi sin versjon av saken.

Wenger hørtes ikke ut som en angrende mann da han snakket med pressen i forkant av onsdagens oppgjør mot Chelsea.

– Det er veldig skuffende, sa Wenger om dommerens innsats.

– Det som er enda mer skuffende er at det har skjedd så mange ganger denne sesongen. Mot Stoke, Watford, Manchester City og nå West Bromwich. Det er en forstyrrende tilfeldighet, la han til.

Wenger sa at han ikke var fornøyd med forklaringen Dean ga etter straffesparket som kostet Arsenal to poeng. Kampen endte 1-1.

– Forklaringen stemmer ikke overens med hva som faktisk skjedde. Det gjør det litt bekymringsfullt. Han så hva han ville se, avsluttet Arsenal-manageren.

(NTB)

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball